Alarm & overvågning

Leder du efter en elektriker, der kan hjælpe dig med overvågningskamera og tyverialarm? Hos Nielsen Electric A/S er adgangs- og sikringssystemer en kompetence, som spænder over et bredt arbejdsområde med alt lige fra dørtelefonanlæg til trådløse tyverialarmer og videre over i overvågningskameraer. Vi ligger i Ullerslev, men kører gerne til Nyborg, Odense og andre byer på Fyn.

Vi kan være den rette løsning, når du ønsker montering af overvågningskamera ved erhvervsbygninger eller i private hjem. Derudover kan vi hjælpe dig med både udendørs- og indendørsløsninger. 

Priserne varierer i forhold til, om der er tale om en enkel opsætning af overvågningskamera eller den komplette løsning med overvågning og tyverialarm. Vi kan dog tilbyde dig et uforpligtende tilbud med en god pris.

Få en personlig løsning med tyverialarm og overvågningskamera

Vi kan hjælpe dig med at sammensætte din personlige løsning i forhold til overvågningskamera og tyverialarm. 

Vi holder os løbende opdateret via leverandørers relevante kurser for at sikre os, at vi kan tilbyde dig den løsning, der passer til dit behov. Vi kommer gerne med rådgivning til, hvad der kan være den rette løsning for dig.​

Vil du gerne have inspiration til, hvordan du kan benytte overvågningskameraer og tyverialarmer, er det muligt at se forskellige løsninger på vores firmaadresse. Det kan være, du finder den perfekte løsning eller et udgangspunkt for en løsning, hvor du kan rette til, så det passer til dine behov.

Kontakt os for at høre nærmere

Vi vil gerne hjælpe dig med at få et trygt og sikkert hjem eller erhvervsbygninger med overvågningskameraer og alarmsystemer, eller hvad du måtte have behov for. Uanset om du er på udkig efter en billig løsning eller den komplette trådløse løsning, kan vi hjælpe dig med rådgivning og montering. 

Kontakt os på telefon 6598 1928, eller skriv en e-mail til mail@nielsen-electric.dk.

Få et uforpligtende​

TILBUD​

Skriv til os, hvis du ønsker et tilbud på en opgave​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Som autoriseret elektriker kan vi udføre enhver opgave indenfor el-installationer. Vi sætter en ære i at udføre vores opgaver seriøst og professionelt, således vi opbygger et godt langvarigt samarbejde med vores kunder.

Skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt